• Image
  • Image

Profil – indsigt, nærvær og kvalitet

Vi er et konsulenthus med selvstændige konsulenter. Vi løse opgaverne individuelt eller i samarbejde med hinanden og sikrer dig de rette faglige kompetencer. Hos os får du udviklingsforløb inden for kvalitetsledelse og miljøstyring, LEAN optimering af processer og forretningsgange samt inspiration og ledelse af forandringer. Vi flytter holdninger og dermed mennesker, så vi sammen med dig udvikler din virksomhed. 

Vores styrker er mange års erfaring og specialistviden samt det netværk af dygtige konsulenter, som vi samarbejder med. Vi udvikler kurser og træner medarbejdere til at se og gå nye veje. Blandt andet har Lasse Ahm udviklet en række GAP-analyseværktøjer til kortlægning af forretningsmodeller, kravopfyldelse inden for ISO 9001, ISO 14 001 samt BRC Food GLOBAL STANDARD. 9 ud af 10 af voes kunder anvender vores egenudviklede softwareløsning ved implementering af nyt ledelsessystem. 

I samarbejde med os vil du altid møde Konsulenthusets kerneværdier: Indsigt, nærhed og kvalitet.

Kontakt os !

Kig inden for til et af vores arrangementer eller kig forbi og se vores dejlige omgivelser. Her får du både udsigt og indsigt!